Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Левски пак се „прочу“! Малтийци попариха „сините“ насред София

0
Левски Хамрун Спартанс
Lap.bg

Левски записа изключително срамна страница от историята си в европейските клубни турнири. Соченият за абсолютен фаворит роден представител профука преднината си от преди седмица и отпадна от Лига на конференциите, след като загуби от Хамрун Спартанс (1:2, общ резултат 2:2 и 3:6 след дузпите).

Отборът от Малта никога не се беше класирал толкова напред и ще играе плейоф.

На „Георги Аспарухов“ нищо не предвещаваше да се стигне до злополучните дузпи, които попариха вековниците. Публиката беше запълнила допустимите места до краен предел и се беше подготвила за празник. Такъв обаче нямаше, като след повече от час игра двата тима не успяваха да намерят път към някоя от двете врати.

Футболистите на Левски допуснаха гол в 78-ата минута, когато Матю Гуиламлер наказа немислима грешка на капитана Николай Михайлов. Това донесе смут в „сините“ редици, но бразилецът Вандерсон Цунами (90′) възстанови равенството, засичайки от корнер.

Емоциите бързо преминаха отново на другия полюс след нова изключително странна грешка на Михайлов, който неразчетено излезе да гану играч на Хамрун при положение, че имаше двама в синьо около него. Той я подаде на Камензули (92′), който я вкара на празна врата.

След премахването на правилото за гол на чужд терен Левски се спаси и докара нещата поне до продължения и дузпи, където Цунами и Филип Кръстев пропуснаха от бялата точка и донесоха огромно разочарование на всички с Левски в сърцето.


Видяно 14 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.