Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Левски отново търси десен защитник

0
Станимир Стоилов
Снимка: lap.bg

Левски отсега се оглежда за десен защитник, който да привлече през зимната пауза. На този етап Жереми Петрис е далеч от опцията да получи дългосрочен договор. Той дойде „на пожар“, след като се оказа, че привлеченият на този пост Анте Блажевич няма небходимите качества.

Хърватинът продължава да тренира за здраве, тъй като отказва предложението на Левски да си тръгне с компенсация от 3 месечни заплати и претендира да му се плати всичко до края на контракта. А Петрис, който е харесан по време на престоя му в Царско село, не може да измести младока Патрик Габриел-Галчев. Агент на Петрис е Иво Андреевски, който беше спортен директор на Царско село.

Френският футболист е под въпрос за гостуването на Локомотив (Сф) в „Надежда“ в събота. Петрис получи контузия часове преди двубоя с Арда (2:0) и не попадна в групата за мача. На негово място игра именно Галчев. Станимир Стоилов е останал доволен от представянето на Галчев и е готов отнов да заложи за него, ако Петрис не се възстанови.


Видяно 21 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.