Договорът на халф с Левски изтече

0
Мартин Райнов
Снимка: lap.bg

Договорът на Мартин Райнов с Левски изтече и най-вероятно той няма да играе в днешната контрола с Локомотив Пловдив от 10,30 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

Съществува, обаче вариант халфът да подпише нов контракт, ако на „Герена“ намерят пари. През миналото лято Райнов също поддържаше форма със „сините“ като свободен агент, докато си търси клуб зад граница, но след като не намери такъв, се обвърза с Левски за още един сезон.

Левски иска също да удължи контрактите на братя Цоневи, Андриан Краев и чужденците Звонимир Микулич и Драган Михайлович. Техните договори изтичат на 1 юли, пишат колегите от „Тема Спорт“.

Със „сините“ тренира и Валери Божинов, но той едва ли ще остане, въпреки че е лице на клуба в някои кампании. В момента именно Божинов рекламира пуснатите в продажба нови екипи.

Левски води преговори и с 21-годишния свой юноша Преслав Боруков. Нападателят може да бъде спазарен, ако нещата в клуба се стабилизират.


Видяно 27 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.