Левски опитва да си върне национал

0
Левски
Снимка: lap.bg

Левски не е привършил с лятната селекция. Въпреки че новото ни футболно първенство стартира този уикенд, „сините“ могат да подпишат с още един нов футболист до дни. Той е добре познато име и би бил приет радушно от привържениците.

„Сините“ търсят още различни опции в атака и затова следят внимателно какво се случва с бившия им играч Божидар Краев. Националът в момента е с неясно бъдеще, след като не бе картотекиран в датския Мидтиланд за УЕФА, а наемът му в португалския Фамиликао изтече.

За Левски това е идеална възможност да вземе още нов, който няма да има нужда от адаптация на „Герена“.

Краев има договор за още един сезон с Мидтиланд, на който беше продаден от Левски през 2017 година и най-вероятно ако се стигне до сделка, той ще бъде преотстъпен.

За Левски това няма да е първи входящ трансфер на негов кадър от Португалия, тъй като от там миналия сезон дойде Стивън Петков.

Божидар Краев пък е добре запознат с обстановката в Левски, защото брат му Андриан е част от отбора, пишат колегите от „Мач Телеграф“.

Видяно 17 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.