Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Левски очаква сериозни приходи от билети в неделя

0
Левски
Снимка: lap.bg

Очаква се посещаемост от около 25 хиляди зрители за Мач №1 на България. Левски е домакин на ЦСКА по програма и така ще прибере около 300 хиляди лева само от вход на Националния стадион.

„Сините“ обаче ще трябва и да платят не малка сума за полиция, която ще охранява „Васил Левски“. По всяка вероятност на и около стадиона ще има внушителна бройка органи на реда.

Вече сектор А е разпродаден и ще има 6551 привърженици. Голяма част от тях са с абонаментни карти. Добре вървят продажбите и за другата трибуна, където ще бъдат настанявани „сините“ – Б.

За сега от „червена“ страна купуването на талони върви мудно, но по традиция феновете се активизират в деня на мача. Все пак не бива да забравяме, че ултрасите на ЦСКА от агитката все още не са свалили бойкота си към ръководството.

Това означава, че в сектор Г няма да има особено голяма посещаемост.

Видяно 7 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.