Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Левски не се отказва от Божидар Краев

0
Божидар Краев
Снимка: lap.bg

Левски отново опипва почвата около евентуалното завръщане на Божидар Краев. Халфът е низвергнат в датския Мидтиланд. Именно на този тим „сините“ го продадоха през лятото на 2017 година, когато бившият вече национал подписа договор за пет години. Контрактът на Божидар изтича на 30 юни и след това той става свободен агент, което означава, че може да бъде привлечен без пари.

През зимата Левски искаше да вземе Краев, но тогава до договор не се стигна, тъй като желанието на играча беше да се завърне като преотстъпен. Треньорът Станимир Стоилов обаче държеше Божидар да прекъсне взаимоотношенията си с Мидтиланд и да сключи контракт за 2,5 години.

През този сезон датчаните не разчитат на Божидар Краев. Той има само един мач като резерва – игра 27 минути при успеха над Киелеруп с 1:0 за Купата на Дания на 22 септември 2021 година.

Видяно 36 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.