Левски иска халф, той се прибра в родината си

0 коментара
Драган Михайлович
Снимка: lap.bg

Левски иска да задържи в състава си футболист, който остави добри впечатления със синия екип през миналия сезон. Той също иска да продължи с футбола на „Герена“, но има една пречка. Дали тя ще бъде преодоляна, ще се разбере в близките дни.

Универсалният футболист Драган Михайлович все повече се отдалечава от Левски. 29-годишният швейцарец вече е в родината си. Той започна подготовка със “сините”, въпреки че договорът му изтичаше на 1 юли. Михайлович продължава да е свободен агент. Той има предложения от местни клубове, но досега не е приел нито едно. 

В края на миналата седмица Наско Сираков заяви, че може и да предложи контракт на Михайлович. До момента това обаче не се е случило. Тоест “сините” продължават да не могат да си го позволят. 

Михайлович бе привлечен през зимата, като от взетите тогава само той и Звонимир Микулич оправдаха напълно доверието. Драган бе използван на няколко поста на “Герена” – десен бек, крило, както и халф. Футболистът с босненски корени изигра общо 15 мача за Левски. 13 от срещите бяха в първенството, а 2 за Купата на България, пише „Тема Спорт“. 

Видяно 22 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Петър Недков

Петър Недков

Петър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.