Левски иска да задържи Миланов

0
Георги Миланов
Снимка: lap.bg

Левски ще направи всичко възможно да задържи Георги Миланов. Това е желанието на Станимир Стоилов, който вижда халфа като основна част в своя проект за бъдещето на „сините“. Стоилов си е поставил за цел да върне „сините“ в Европа до лятото на 2024 година.

След като Мъри е казал ясно на Наско Сираков, че държи Миланов да остане дълго на „Герена“, от ръководството ще предложат нов контракт на Футболист №1 на България за 2012 година.

Сегашният договор на Миланов изтича през другото лято и през зимата той ще е свободен да води преговори с друг клуб.

Левски ще предложи дългосрочен контракт на футболиста, за да може при евентуална негова продажба да влязат свежи пари в клубната каса.

Самият Миланов иска отново да играе зад граница, но вероятно ще приеме предложението на Левски да преподпише поне за още две години.

Георги отчитал факта, че като клубът му подаде ръка в труден момент и му помага да възроди кариерата си, така че искал да се отблагодари, като подпише нов контракт, за да може един ден при трансфер „сините“ да получат пари за него.

Видяно 3 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.