Левски иска да вземе Кристиан Димитров

0
Кристиан Димитров
Снимка: lap.bg

Левски иска да вземе бившия национал Кристиан Димитров. Лично треньорът на „сините“ Станимир Стоилов оглежда защитника. Столичани обмислят да отправят оферта за футболиста към Хайдук (Сплит) през зимата. Договорът на 24-годишния играч изтича през следващото лято и до момента той не е получил предложение за удължаването му.

Мъри иска да усили конкуренцията в сърцето на отбраната, където в момента разполага с Христос Шиелис, Гьоко Зайков и младия Георги Александров. Треньорът на няколко пъти намекна, че няма достатъчно опции в тази зона. Той смята, че Димитров може да е идеален партньор на северномакедонеца.

През този сезон Кристиан Димитров има два мача в хърватското пъренство, като и двата пъти влезе като резерва. Той има пълни 90 минути за Купата на Хърватия при победата над Приморац Биоград с 2:1, както и 37 минути при загубата от Тобол в Лигата на конференциите. Видяно 19 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.