Левски е все по-близо до бразилец

0
Станимир Стоилов
Снимка: lap.bg

Много скоро Левски ще се сдобие с трето ново попълнение. „Сините“ очакват бразилския нападател Велтон. 24-годишният футболист в момента води преговори, за да прекрати отношенията си с настоящия си клуб – третодивизионния клуб Ботафого-ПБ.

Те са на финалната права, а според медиите в страната на кафето вече има споразумение. Нападателят има договор с клуба до лятото, но той ще бъде разтрогнат. Велтон вече се е договорил с Левски. Веднага, след като разтрогне, той ще дойде в София и ще парафира контракт за 2.5 години.

От този отбор в Левски дойде защитникът Цунами, който също подписа за 2.5 години. Вчера бранителят се прибра в Бразилия, където ще изкара празниците, а на 3-ти януари се завръща в България, за да започне зимна подготовка със „сините“. Два дни по-късно воденият от Станимир Стоилов тим заминава за Анталия, където ще се подготвя повече от месец. 

Видяно 1680 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.