Левски дължи пари на Мохамед

0
Насиру Мохамед
Снимка: lap.bg

Бившият футболист на Левски Насиру Мохамед е следващото препятствие за финансовата стабилност на клуба. Дългът към него възлиза на около 800 000 лева. След приключване на казуса с ПеърХубчев ръководството на „сините“ се насочи към финализиране на преговорите с крилото и агента му. 

Самият Мохамед сподели, че не участва в преговорите, тъй като единствено неговият агент се занимава с този казус. „Аз съм концентриран само върху кариерата си на футболния терен. За момента към контузен и пропуснах почти целия сезон в Швеция, което е доста жалко. Все още се възстановявам. Мисля, че станах по-добър играч през времето в България, научих много там и придобих ценен опит“, заяви Насиру Мохамед.

Левски ще опита да се договори с футболиста за по-малка сума както към него, така и към неговия агент. Припомняме, че 27-годишният играч си тръгна през април по вина на клуба след повече от три неизплатен възнаграждения. До изтичане на договора му оставаше повече от година, пишат колегите от „Топспорт“.

Видяно 16 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.