Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Левски без право на грешка срещу Арда

0
Левски
Снимка: lap.bg

Левски няма право на грешка в днешното си домакинство срещу Арда, след като вече изцяло и единствено е концентрирал своите усилия върху първенството. Евентуални трите точки за „сините“ ще им позволят да се изкачат на шесто място, на 4 от лидера, но и с три мача по-малко от него, като и на три точки от големите си два съперника, но и с един двубой по-малко от тях.

Левски е в серия от четири поредни победи, в които се справи безупречно със съперниците си, и най-нормалното нещо е успехите да продължат и срещу един от добре предстяващите се отбори в тазгодишната кампания. Арда идва на „Герена“ след две поредни успеха и място в шестицата, но едва ли ще е в състояние да измъкне нещо от настървените и гладни за слава домакини.

Подопечните на Станимир Стоилов разполагат с по-добър отборен и индивидуален потенциал, а на трибуните по традиция ще имат и един играч повече, което би трябвало да наклони везните в тяхна полза и да си вземат своето. Любопитно ще бъде да се види също в какво състояние ще е Ивелин Попов, който ще излезе титуляр. Травмата наруши неговия тренировъчен ритъм и офанзивният футболист още не се намира в оптимална форма, но от него се очаква да се превърне в лидер и колкото по-бързо е напълно готов да игра, толкова по-добре ще е за отбора.

Като цяло пътят оттук нататък за Левски е само нагоре – да подобрява играта си и да надгражда. А, ако се съди по съдържателната му продукция във финала за Суперкупата на България с Лудогорец, сигналите са добри и изпълват с оптимизъм и големи очаквания всички в синята общност.

Видяно 147 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.