Левскар иска да вдигнат Купата

0
Марин Петков
Снимка: lap.bg

Футболистът на Левски Марин Петков бе награден като най-добър футболист на 12-ия кръг в елитното ни първенство. Той вкара два гола за успеха с 3:0 над Пирин (Благоевград) и спечели първото място в анкетата с 9 гласа.

„Искам да благодаря на всички, които гласуваха за мен – съотборниците, треньорите, ръководството на моя отбор. Мисля, че с всеки изминал ден се подобряваме и ще започнем да играем по-добре“, започна оптимистично талантът на „сините“.


„Нямам претенции къде ме пускат. Където треньорът прецени, аз съм готов да играя. Всички в отбора помагат. По-опитните помагат на по-младите – братя Цоневи, Николай Михайлов, Георги Миланов, Иван Горанов. Играем мач за мач, даваме максимума от себе си и се опитваме да вземем трите точки“, допълни Петков.

„Ще видим накрая на кое място в класирането ще завършим. Левски играе на всеки един фронт и се надявам, че ще спечелим Купата. Надявам се да победим Славия в събота. Последните мачове с този съперник не завършват благоприятно, но сега се надявам да спечелим. Моите мечти ще ги запазя за себе си. Като ги постигна, ще кажа какво съм искал да постигна. Искам да се развивам всеки ден“, завърши Марин Петков.

Видяно 28 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.