Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Лео Меси уважи Стоичков и му гостува в Маями

0
Христо Стоичков и Лионел Меси
Снимка: Facebook

Христо Стоичков и настоящата суперзвезда на футбола Лионел Меси се похвалиха, че са се срещнали в Маями. Именно там живее легендата на ЦСКА и българския футбол, който прие скъпия гост за интервю.

Камата е анализатор за мексиканската телевизия „Юнивижън“. Двамата събраха осем Златни топки на едно място и се посмяха от сърце. Те не крият, че поддържат приятелски отношения. Именно Ицо е бил идолът на Меси, когато късаше мрежи с екипа на Барселона.

В момента аржентинският майстор играе за ПСЖ, но това по никакъв начин не пречи на отношенията им. Самият Стоичков често се изказва ласкаво за Лео.

„Най-големият сред най-големите! Осем Златни топки накуп за едно великолепно интервю! Благодаря ти за честа, Лео Меси“, написа Стоичков в социалните мрежи под обща снимка.

Видяно 14 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.