Легенда на Юнайтед захапа Хари Кейн

0
Хари Кейн
Twitter

Легендата на Манчестър юнайтед Рой Кийн се изказа остро срещу Хари Кейн след нулевото равенство между Англия и Шотландия на ЕВРО 2020.

Кийн смята, че Кейн мисли как да напусне Тотнъм и бъдещия трансфер му влияе негативно на представянето на Европейското. Според Кийн, ако Англия иска да успее, най-добрите му играчи трябва да се представят на високо ниво, но Кейн не го е направил, и изглеждал отпуснат и разсеян. Кийн даде пример какво дават Де Бройне и Лукаку на Белгия и Роналдо на Португалия.

Според Кийн Хари Кейн не е в добро състояние и било добре, че Гарет Саутгейт го сменил, за да му покаже, че не е незаменим. Сменилият го Рашфорд пък показал енергия, но не било достатъчно, за да помогне на тима да победи.

Кийн напомни, че Хари Кейн е звезда и основен футболист за Англия, но ако не се представя на ниво, със сигурност щял да седне на пейката.


Видяно 25 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.