Легенда на „сините“ очаква победа

0
Левски
Снимка: lap.bg

Легендата на Левски Красимир Коев очаква неговият роден клуб да вземе първа победа под ръководството на Станимир Стоилов в събота. „Сините“ излизат срещу столичния Локомотив от 20 часа на Националния стадион „Васил Левски“ пред празни трибуни заради въведените нови ограничителни мерки срещу разпространението на коронавируса в София.

„Щях да съм по-спокоен, ако нашият 12-и играч беше на трибуните, но нищо не може да са промени. Макар и без великолепната ни публика, мисля, че ще победим с 2:0. Надявам се Билал Бари най-после да се отпуши. Другото попадение ще е на единият от близнаците или Георги Миланов“, заяви за Nostrabet Коев.


„Очаквам да подходим разумно и прагматично, и с интелигентна игра да вземем трите точки. В предните срещи тръгнахме да се надиграваме с ЦСКА и Лудогорец и за малко не успяхме, но като цяло Мъри още не разполага с играчите, които да пресъздадат неговите идеи на терена. Такива ще намери през зимата и другото лято, за да надгражда и да заиграе Левски така както иска“, допълни бившият централен защитник на „сините“.

„Като бивш защитник ми харесва, че разполагаме с футболисти като Драган Михайлович, Иван Горанов и Гьоко Зайков. Но трябва още качество, както в отбрана, така и в другите линии, за да се повиши вътрешната конкуренция. Не се съмнявам, че Мъри знае откъде да привлече стойностни попълнения, които да отговарят на името на Левски и атакуващия футбол, който винаги отборът е изповядвал“, каза още Красимир Коев, който е пъти пъти шампион и три пъти носител на Купата на страната с Левски.


Видяно 1022 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.