Най-новият букмейкър е вече в БългарияСпорт Бонус: 30лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ + до 300лв Нов Клиент
ВХОД
РЕГИСТРАЦИЯ

Легенда на „сините“: Напускането на Боби Цонев няма да се отрази

0
Левски
Снимки: lap.bg

Според Гошо Гинчев напускането на Борислав Цонев няма да се отрази върху играта на Левски напролет и той очаква да вижда един по-различен и успешен тим.

„Станимир Стоилов знае най-добре защо се стигна до раздялата с Борислав Цонев. Явно е преценил качествата му и е решил да потърси друг играч за средата на терена. Убеден съм, че ще привлече по-добър футболист на този пост, който даде нови идеи на Левски. Затова не смятам, че напускането на Цонев ще се отрази върху играта на Левски“, каза за Nostrabet Гинчев.


Бившият защитник вярва, че най-доброто за Левски тепърва предстои. „Този Левски ми харесва все повече или по-точно ми харесва как се развива при Мъри. Очаквам един по-различен и успешен Левски напролет. Отборът има реални шансове да се завърне и в Европа, дали ще е през третото място или Купата, предстои да видим, но „сините“ ще се борят и на двата фронта“, каза още Гинчев.

Той планира в близките дни да пътува за Анталия, за да се види с бившите си съотборници Станимир Стоилов и Цанко Цветанов. „С удоволствие се връщам в този град, от който пазя само хубави спомени. Когато бях в Анталия, нямаше хотели. Градът бе известен едва ли не с това, че за отбоара му играе български футболист. Сега туризмът в Анталия е на най-високо ниво и логично привлича както туристи, така и отбори за подготовка“, завърши Гошо Гинчев.


Видяно 288 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.