Легенда на Локото очаква спектакъл срещу ЦСКА

0
Локомотив
Снимка: lap.bg

Една от иконите на пловдивския Локомотив Георги Василев очаква неговият отбор да затвърди добрите впечатления, които оставя с играта и резултатите и в неделното гостуване на ЦСКА в София. Локо е в серия от четири мача поред без загуба във всички турнири и три поредни победи, а седемте точки в последните три срещи в елита го изкачиха на седмото място, на 3 пункта от топ 6. 


Очаквам да стане спектакъл, тъй като и ние, и ЦСКА играем атакуващ и открит футбол. Мисля, че ще стане интересен за зрителите мач. Дано Митко Илиев има ден на „Армията“. Ако се получи, ще съм по-спокоен, докато гледам. Този сблъсък обаче няма да има нищо общо с другия за Купата, който предстои в столицата напролет. В турнирните мачове правилата са други, заяви за Nostrabet Гочо Василев.

Все повече започва да ми харесва как играе моето Локо. Наваксваме изоставането и вече сме близо до топ 6, където ни е мястото. Надявам се да ставаме по-силни и по-продуктивни, защото Локото има огромен потенциал. Спортно-технически ние сме сред най-добрите. Разполагаме и с едни от най-добрите футболисти в групата, сред които се откроява Димитър Илиев, както и с един от най-добрите треньори в лицето на Александър Тунчев. Така че оттук нататък пътят за нашия любим клуб е нагоре, каза още Георги Василев.

Видяно 76 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.