Легенда на Левски: Мъри ще вдигне отбора

0
Левски
Снимка: lap.bg

Легендата на Левски Петър Петров е убеден, че под ръководството на Станимир Стоилов неговият любим тим ще се развива в правилната посока.

„Спор няма, Мъри ще вдигне отбора, но няма да се получи веднага. В момента Левски има играчи, които нямат класата и възможностите за нещо голямо. Затова Мъри ще изгради на първо време един тим на средно ниво, който ще е в средата на класирането“, заяви за Nostrabet Петров, който е трикратен шампион и носител на купата със „сините“.

„Около младите ни играчи са нужни и опитни, и Мъри го знае, но трансферният прозорец затвори. Затова с тези играчи ще караме до Нова година. През това време Мъри ще постави основите на нов тим и ще разбере на кои от тези футболисти може да разчита и занапред“, допълни бившият ляв бек Петров.


„Хубавите новини за Левски ще са след Нова година, когато новият спонсор ще осигури повече пари и не е трудно да се предположи, че през зимата ще бъдат привлечени няколко попълнения, тъй като Мъри има високи амбиции с Левски и ще иска да надгражда и да вдига отборната му класа. Всичко това ще се случва постепенно и първи резултати от работата на Стоилов очаквам напролет“, каза още за Nostrabet Петров.

Последният е също бивш национал и участник в три от четирите мача на националния отбор на Световното в Мексико през 1986 година. Тогава за първи път държавният ни тим излиза от групата си и стига до втората фаза на Шампионат на планетата. 

„Що се отнася до мача на „Лаута“ довечера, и Локомотив, и Левски ще искат победата, но няма да се учудя, ако двубоят в Пловдив завърши наравно. На езика на тотото първо виждам хикс, после успех на гостите и най-малко очаквам победа на домакините“, завърши Петър Петров.

Видяно 13 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.