Легенда на Берое ни напусна на 66

0
берое георги стоянов

Легендата на българския футбол и на старозагорския Берое Георги Стоянов-Бръснаря е починал на 25.01.2022 г. Името на любимеца на заралии от ’70-те и ’80-те години на миналия век ще остане завинаги записано в златните страници на историята на старозагирския клуб с победното си попадение от дузпа срещу гранда Ювентус през 1979 г.

На 24-ти октомври в осминафинал за КНК Берое взима първия мач с 1:0 под Аязмото, но на реванша в Италия губи с 0:3. Георги Стоянов – Бръснаря е легендарен полузащитник на „Берое“, играл в периода 1975-1985 г. Халфът има 320 мача за „Берое“ във всички турнири и е реализирал 64 попадения.

Ръководството, спортно-техническия щаб, футболистите и служители на Берое изказаха своите съболезнования към семейството, близките и приятелите на бившия футболист.

Видяно 55 пъти
Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.