Лечков: На конгреса раздаваха пари в тоалетните

0
Йордан Лечков
Снимка: lap.bg

Йордан Лечков разкри нещо нередно, което според него се е случило на Конгреса на БФС. Бившият национал отвори дума за раздаването на пари в тоалетните на НДК по време на форума.

„Да, разбира се, че бяха раздавани пари. И то не преди, а по време на самия Конгрес, вътре в зала 1 на НДК. Не, не. Това не бяха Бербатов, Стилиян и Мартин. Първо, защото са стиснати, и второ, трябва да получат разрешение от жените си. Един човек обаче, който стои в сянка и е от Средна България, беше активен. Срамна работа беше. Срамна. По време на вота ви е бедна фантазията какво се случваше в тоалетните на зала 1 на НДК“, заяви Лечков пред колегите от Блиц.

„Постелките и плочките се изтъркаха от подметките на гласуващите. Влизаха и излизаха, влизаха и излизаха. Въпросният човек от Средна България си свърши работата. Всъщност, не успя, защото не спечелиха. И аз се чудя, играят го, че са честни, че са морални, играят го, че са честната Калудка, а същевременно раздават парата. Ако бяха умни, с тези 230 гласа, ктоито имат, можеха да си вкарат хора в Изпълкома“, каза още Йордан Лечков.


Видяно 17 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.