Лечков към Ивелин Попов: Не съм падал с шест гола от Чехия

0
Йордан Лечков
Снимка: lap.bg

Членът на Изпълкома на БФС Йордан Лечков не пожела да отговори на нападките на бившия национал Ивелин Попов. Единственото, което каза е, че той не е изпускал дузпа срещу Малта и не е падал с шест гола от Чехия. Освен това Лечков призова Бербатов да приеме загубата с достойнство.

Не искам да отговарям на Ивелин Попов. Той също е имал възможност да се докаже. Нито съм изтървал дузпа срещу Малта, нито съм падал от Чехия с 0:6. Аз никога не съм се крил. Давал съм отчет на Изпълкома. Треньорът да си прецени дали има нужда от Ивелин Попов. Водещата фигура в един отбор трябва да е опитният футболист, каза Лечков.

Засега не се коментира ново име за национален селекционер. Имаше добри изяви, имаше и слаби мачове. Искам тези момчета да се отпуснат и да се „сбият“. Трябва ни силно вътрешно първенство, за да има националният селекционер по-голям избор. Всеки треньор е зависим от резултатите, допълни Лечков, с което намекна, че ще бъде предложен нов договор на Ясен Петров.

Проведе ли се Конгрес, проведе се. Какво иска Димитър Бербатов, да дойде и да каже. Да се появи малко повече и да ме убеди мен да гласувам на следващия Конгрес за него. Протоколът от Конгреса е 111 страници. Той бе внесен навреме в Търговския регистър. Сега пък намират критики на протокола. Имаше наблюдатели на УЕФА. Несериозно е. Предстои вписване на новия президент, какъв нов Конгрес искат? За да няма спекулации, ще предложа на следващия Конгрес да се гласува видимо, не тайно. Когато загубиш, бъди достоен, призова Йордан Лечков.


Видяно 15 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.