Лечков: Боби Михайлов отново ще е кандидат за шеф на БФС

0 коментара
Йордан Лечков
Снимка: lap.bg

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков обяви, че Борислав Михайлов ще се кандидатира отново за президент на футболната централа.

Лично аз ще издигна кандидатурата му, обяви Лечков пред колегите от Блиц. Екзекуторът на Германия допълни, че расисткият скандал на мача с Англия през октомври 2019 година в София е бил изпипан като по холивудски сценарий.

„Покрай БФС се вдигна излишен шум. Аз отдавна съм казал, че футболният съюз си има президент и всичко друго е нелегитимно. Че няма да има конгрес в момента, а когато му дойде времето – тоест, през февруари 2022 година. Появиха се кандидат-президенти. Стягат хората кампания, лошо няма, но конгресът още е далеч. Категорично не бях изненадан от завръщането на Борислав Михайлов. Категорично. Защо да се изненадвам, след като Боби си беше и е президент на БФС“, каза още Лечков.

„Неговата оставка си беше една скалъпена история, принудиха го да я подаде. Сещате се кой стои зад това. Расисткият скандал в мача с Англия бе изпипан като по холивудски сценарий. Майсторски и професионално. Борислав Михайлов трябва да е следващият президент на БФС. Нали искате новина – ето Ви новина. Гореща новина или както му казвате – топ новина. Боби ще се кандидатира отново и аз ще издигна кандидатурата му. Бъдете сигурни, че много хора пак ще го подкрепят“, допълни Йордан Лечков.


Видяно 6 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Петър Недков

Петър Недков

Петър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.