Лечител вдигнал Ван дер Каап за мача с ПАОК

0
Левски
Снимка: lap.bg

Участието на един от героите за Левски срещу ПАОК – Келиан ван дер Каап, е станало възможно след намесата на лечителя Паско Райчев от Пловдив. За това, че се е стигнало до нетрадиционна медицина призна треньорът Станимир Стоилов след успеха над гръцкия тим.

Райчев е бивш лекар на Ботев (Пловдив) и е приятел на един от помощниците на Мъри – Димитър Телкийски. Мечо е завел нидерландеца при него във вторник вечерта и след сеанса защитникът е почувствал облекчение. Методите на Райчев са особено ефективни при болки и проблеми в областта на кръста и гръбнака, но той лекува и болки в ставите.

Сега пловдивчанинът помага и на Андриан Краев, като е оптимист, че халфът ще може да вземе участие в мача в Солун. „При Илиян Стефанов проблемът е по-сериозен, но по-точно ще мога да кажа в понеделник, когато ще дойдат при мен. Краев беше тук, мисля, че ще се оправи“, каза Райчев.

Видяно 15 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.