Леброн и Лейкърс продават най-много от всички в НБА

0
леброн джеймс нба
facebook.com/losangeleslakers

Едва ли има много изненадани от факта, че крилото на Лос Анджелис Лейкърс Леброн Джеймс отново е номер 1 в класацията за най-много продавани потници и тениски с неговото име. 37-годишният лидер на „Езерняците“ е несъмнено най-популярният баскетболен играч в света за последното десетилетие. Освен това, неговият отбор Лос Анджелис Лейкърс е номер 1 по продажби на всякакви стоки от всички 30 тима в Асоциацията. Статистиката е за първата половина (19.10-12.01) на този сезон и е направена на база продажбите в официалния магазин на НБА.

Топ 5 се допълва от Стеф Къри, Янис Антетокумпо, Кевин Дюрант и Лука Дончич. Завърналият се гард на Голдън Стейт Уориърс Клей Томпсън отново попада в Топ 10, след като за последно бе там през 2018-та. Клей е любимец на милиони по света и изобщо не е учудващо че потникът с номер 11 е толкова търсен, въпреки липсата му от играта в последните повече от две години.

нба

Видяно 41 пъти
Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.