Лас Вегас Рейдърс допуснаха първа загуба

0
нфл

Отборът на Лос Анджелис Чарджърс нанесе първа загуба на Лас Вегас Рейдърс през настоящия сезон в НФЛ. „Светкавиците“ взеха дербито от Американската футболна конференция Запад с 28:14 и така и двата отбора вече са с актив от 3 победи и 1 поражение.

23-годишният куотърбек на Лос Анджелис Джъстин Хърбърт затвърди силното си представяне от началото на годината и отново направи силен мач. Той подаде за 222 ярда и три тъчдауна, като нито един негов пас не бе пресечен от защитата на „пиратите“. Играта по земя също бе на висота за домакините – 117 ярда и един тъчдаун за Остин Екелер. Тайтендът Джаред Кук пък хвана подавания за 70 ярда и се озова в енд-зоната един път.

Защитата на Чарджърс докопа Дерек Кар 4 пъти, като куотърбекът на Рейдърс подаде и една топка в ръцете на противников играч, но това се случи късно в четвъртата част при предрешен край на мача. Играта по земя на готите бе тотално разбита от Чарджърс, който допуснаха едва 48 ярда при 18 опита от страна на Лас Вегас.

В следващия кръг Лос Анджелис Чарджърс са домакини на Кливланд Браунс, а Лас Вегас Рейдърс приемат Чикаго Беърс.

Видяно 33 пъти
Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.