Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Куртоа впечатли с изява и след финала в Шампионска лига

0
Тибо Куртоа
Снимка: Twitter

Тибо Куртоа се превърна в герой за Реал (Мадрид), опазвайки мрежата си суха срещу Ливърпул на финала в Шампионска лига. Белгийският вратар беше избран за Играч на мача след деветте си спасявания. Толкова не беше имало в мача за „ушатата“ купа от 2004 година.

Освен с изявите си на терена обаче Куртоа впечатли и със статус в социалните мрежи след мача:

„Съжалявам за феновете на Ливърпул и начина, по който се отнесоха с тях. Надявам се всички да са се прибрали вкъщи невредими“, написа вратарят в Twitter.

Припомняме, че имаше привърженици, които бяха напръскани със сълзотворен спрей от френската полиция. Това се случи вследствие на огромни струпвания на пропусквателните пунктове за влизане на стадиона.

Организаторите отчетоха, че е имало много фалшиви билети. Хора, които са си купили пропуските, с изумление са разбрали на турникетите, че талоните не са редовни.

Заради всички това финалът започна с 35 минути закъснение.

Видяно 17 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.