Кубрат Пулев: Все пак не приемам, че загубих мача

0
Кубрат Пулев Дерек Чисора
Twitter

Кубрат Пулев не иска да признае загубата си от Дерек Чисора в сблъсъка за интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация (WBA). Двамата бойци се изправиха в реванш на 9 юли в „О2 Арена“ (Лондон), който беше взет успешно от британеца с неединодушно решение.

„Всеки, който е гледал мача, може да си даде сметка. Звънят ми много съдии и казват „този мач да знаеш, че ти не го загуби“. Не е важно на кого са вдигнали ръката, а че се получи едно зрелище за публиката“, обяви Кобрата.

„За мен мачът беше на кантар. Каквото и да присъдят – все е правилно. Доволен съм, получи се истинско зрелище. Просто трябваше да бъда много по-убедителен. Да играя с явно превъзходство, за да нямат шанс да наклонят везните в една или друга посока“, призна българският боксьор.

Също така той сподели, че няма желание да влиза в политиката, макар да е имало покани към него. В момента Кубрат е концентриран в изявите си на ринга.

Видяно 6 пъти
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.