Кръстаич: За този млад отбор е добре, че победи

0
Младен Кръстаич
Снимка: lap.bg

Националният селекционер Младен Кръстаич записа третата си победа от три мача начело на България. За разлика от предните два двубоя – с Гибралтар и Северна Македония, които бяха от Лигата на нациите, днешната среща с Кипър бе с приятелски характер. Сърбинът заяви, че е щастлив от успеха, но допълни скромно, че работата тепърва чака него и състезателите.

“Трета поредна победа, което е добре за този млад отбор. Имахме добри моменти в двубоя. Само с енергия и живец можем да постигнем подобни резултати“, започна националния селекционер.

„Радва ме, че запазихме енергията през целия мач. Успяхме да пресираме противника. Имахме доста промени, а и имахме футболист, който игра за първи път“, продължи той.

„Имахме положения при 0:0, при които трябваше да вкараме. Във футбола обаче може да има пропуски, важното е, че създаваме шансове. Нека починем, а след това ще мислим и за Люксембург“, завърши Кръстаич.
Видяно 16 пъти

Автор

Иван Алексов

Иван Алексов

Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.