Най-новият букмейкър е вече в БългарияСпорт Бонус: 30лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ + до 300лв Нов Клиент
ВХОД
РЕГИСТРАЦИЯ

Крушарски, излез и кажи защо Гонзо напусна

1
Христо Крушарски
Колаж: lap.bg

Христо Крушарски, ако е мъж и човек, който държи на думата си, че управлява пловдивския Локомотив прозрачно, да излезе и публично да назове причините за напускането на спортния директор Георги Иванов.

За „сбогом“ Гонзо само леко открехна вратичката, като обяви, че си си тръгва, тъй като босът му няма доверие. Това обаче може да се тълкува по различни начини както от феновете на вицешампиона, така и от футболните хора.

Самият факт, че в момент, когато „черно-белите“ се намират в безспорен възход и се настаниха в шестицата, каквато е тяхната цел, човекът, който държи цялата спортно-техническа власт, или поне така изглеждаше, напуска родния си клуб, значи съществува някакъв проблем.

Фигура в родния футбол от калибъра на Гонзо, няма как да търпи нещо, което е в разрез с професионализма и абдикацията му е сигнал, че жълтата лампичка е светнала.

Но какво точно не му е харесало на Гонзо, знаят само той и Крушарски. От полза за най-силния човек на „Лаута“ ще бъде да проговори и да каже истината и защо е настъпил разрив в отношенията им с Иванов, след като до онзи ден не даваха дори и малък повод да има такъв.

Крушарски е длъжен да даде обяснение на локомотивската общност и за да не тръгнат спекулации и неизбежните в такива случаи пикантни версии и предположения по горещата тема, които ще лъкатушат някъде между истината и лъжата. И, от които, разбира се, сериозен и успешен клуб като Локомотив няма нужда.

Дали Христо Крушарски ще намери сили да обяви в прав текст какво се е случило между него и бившия голмайстор и кога евентуално би го направил, може само да се гадае.

Най-хубавото в случая за играчите и треньорите на Локо е, че мачовете им приключват в петък и до следващия официален в средата на февруари, ще разполагат с достатъчно време да преодолеят шока от раздялата с Георги Иванов, за да не внесе тя напрежение в отбора и да не му се отрази спортно-технически.


Видяно 355 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.

Един коментар

Коментирай
  1. Ivan Kaloferov
    Дължи истината на всички фенове!