Крумовград вече е лидер, Вуцов с култови фрази

0
Крумовград
Колаж: Диема Спорт

Крумовград вече е лидер във Втора лига, след като победи Етър с 1:0 във Велико Търново. Трите точки на гостите донесе Ахмед Осман с четвъртия си гол за сезона в края на първата минута от добавеното време на първото полувреме. Той бе изведен сам отляво, нахлу в пеналта и с елегантен удар опъна мрежата. Така след 14-ия кръг Крумовград е първи с 27 точки, а Етър остава втори с една по-малко.

По-интересното обаче се случи след двубоя, когато двамата треньори дадоха мнения. Не сто, ами хиляди процента това не бе равностоен мач. В 18.15 часа ни вкараха гол и ни биха с единственото си положение. Това бе и кражбата в мача. През цялото време ги притискахме, а нашият вратар изобщо не попадаше в кадър, каза треньорът на Етър Емануил Луканов.

Велислав Вуцов обаче, под чието ръководство Крумовград спечели трета поредна победа без допуснат гол, не му остана длъжен и заяви: Слушах колегата, но е хубаво, когато сме на мач, да не бъдем на екскурзия. Мисля, че между 17,30 часа и 19,20 часа него го нямаше на мача. Това е абсолютно неверен анализ. Освен гола, през първото полувреме уцелихме греда и имахме още 3-4 ситуации. Разни балони, чудесии, това за мен е футбол от археологическото време. Колко е часа сега, 19,30. До 0,30 часа да бяхме играли, пак нямаше да ни вкарат гол. Благодаря на ръководството, че ни помага, благодаря и на момчетата, че изпълниха задачите. Хванали сме бързия влак и ще продължим да се возим на него.

Видяно 474 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.