Крумовград става хегемон във Втора лига напролет

0
Велислав Вуцов
Снимка: lap.bg

Първата загуба на Крумовград под ръководството на Велислав Вуцов коства на тима само изгубени три точки, но в никакъв случай няма да се отрази върху класирането му, още по-малко пък върху неговото представяне занапред. Както в оставащите мачове от Втора лига тази година, така и през пролетния полусезон.

Дори не може да се каже, че Крумовград е сдал и лидерството, тъй като по наредба първият в момента ЦСКА 1948 II няма право на елитна промоция.

Така че на теория подопечните на Вуцов продължават да са водач в групата, но по-важното е, че си остават основен фаворит за влизане в efbet Лига. Познавайки треньорската философия на Велислав, не е трудно да се предположи, че през зимната пауза той ще направи основен спортно-технически ремонт, за да превърне Крумовград в един различен и по-силен отбор през втория дял във Втора лига.

От този състав столичният специалист ще запази играчите, които му дават гаранция, че ще свършат работа, но със сигурност ще привлече поне половин отбор нови. Сред тях ще са чужденци и опитни българи, тъй като няма време за обиграване на таланти, щом Велислав Вуцов е решил да влиза в историята на Крумовград, като вкара за първи път отбора му при майсторите.

Финансовото и организационното обезпечаване на клуба пък ще позволи на Вуцов да направи безпроблемна и качествена селекция и да проведе пълноценна зимна подготовка.

Предвид това, че никой от другите клубове не е афиширал, че иска да щурмува елита, тъй като не разполага с бюджет за него, е напълно възможно Крумовград да превърне напролет първенството във втория ешелон в надпрепускване с един кон и да финишира на първото място с голяма разлика пред втория.


Видяно 37 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.