Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Кръстаич: ЦСКА е най-големият клуб в България

0
Младен Кръстаич
Снимка: lap.bg

Националният селекционер на България Младен Кръстаич посочи ЦСКА като най-голям отбор в страната. Специалистът уточни, че в момента може да не е най-силният, но исторически на всички трябва да е ясно колко е успешен. 

Младен сподели и очакванията си за родната представителна селекция. 

„Най-важната задача сега е да останем в група С на Лигата на нациите, защото съществува сериозна опасност да изпаднем. Когато приключим с тази мисия и с приятелските мачове през ноември, тогава вече можем да мислим какво и как ще се случва, когато дойдат битките през март“, започна Кръстаич. 

„Не може никой да обещае класиране на голям форум след тези близо 20 години, в които отборът не играл на европейски и световни финали. Не съм магьосник, нито пък супермен. Но това, което ще направя като начало е да наложа дисциплина. Задължително трябва да се усети промяна и момчета видимо да дават максимума си и да горят за националния отбор. А след всичко това, а надявам се и с малко късмет, че резултатите ще дойдат.“

„Сале Илич беше голям футболист. Той е легенда на Партизан, където сме играли заедно. Имаме няколко мача рамо до рамо и в националния отбор. От лятото той води най-големия клуб в България. Сега не можем да кажем, че ЦСКА е най-добрият в момента, но вероятно на всички е ясно, че е най-големият клуб. Няма да му е лесно определено. Сале има някои свои изисквания и съответно своите положителни черти, а също и недостатъци. Както впрочем и всеки треньор, разбира се и аз самият в това число.“

„Но едно е реалността, друго е възможността. Тежко ще е! ЦСКА дълго време не е печелил титлата, но според мен тази година в българското първенство ще е наистина интересно“, призна Кръстаич. 

Видяно 13 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.