Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Краси Балъков: Предлагаха ми да стана министър, но отказах

0
Красимир Балъков
Lap.bg

Легендарният български футболист Красимир Балъков е отказал да стане спортен министър. Това разкри самият той в интервю, в което коментира всички актуални теми в най-популярната игра у нас.

Според него Българският футболен съюз има нужда от промяна в държавата, за да се стигне до прогрес.

„Напоследък не съм в медийното пространство, защото реших да се покрия и да си почина. Негативизмът в българския футбол ми дойде в повече. Разочарован съм, че не се случи това, което исках да направя“, започна Балъков.

„Завърших някои лични проекти в Германия. Готов съм сега отново да тръгна към треньорството или да бъдат спортен директор. Предлагано ми е да бъда министър на спорта, но моят път е друг и винаги съм отказвал“.

„Животът се промени много. Преди условията бяха много по-различни. В последните 20 години технологията навлезе силно във футболния бизнес, а ние останахме много назад и като инфраструктура, и като технологично развитие. За да се промени това нещо, трябва огромна подкрепа от държавата. Никой не може да ме убеди, че БФС може да направи промяната сам“, призна героят от САЩ ’94.

„Помислих, че не е възможно Михаела Стоичкова да стане директор в Професионалната футболна лига, но ще бъде интересно. Фамилия Стоичкови са дейни хора, обичат да има промени, да се работи в името на българския футбол, а това означава, че ще бъде интересно“, завърши Краси Балъков.

Видяно 11 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.