Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Край за България на световното първенство

0
Жана Тодорова волейбол жени
Източник: fivb.com

Женският национален отбор по волейбол на България отпада от Световното първенство, след като претърпя загуба с 1:3 (21:25, 27:25, 20:25, 15:25) от Канада в четвъртия си двубой от група С. Надеждите на всички бяха за доста по-добро представяне, но за „лъвиците“ остана да изиграят протоколен мач с Казахстан, който е на последното място.

Двубоят с Канада започна равностойно, но съперничките ни постепенно успяха да натрупат преднина, възползвайки се от грешките в нашия тим. В крайна сметка „кленовите листа“ надделяха с 25:21 в първия гейм.

Във втория гейм българският тим се представи на доста по-добро ниво и силната игра на Мирослава Паскова и Елица Атанасийевич докараха тази част до успех – 27:25.

Третият гейм започна много лошо и през цялото време Канада имаше аванс, който успяваше да удържи. В крайна сметка съперничките ни надделяха с 25:20 и поведоха с 2:1 гейма.

В последния четвърти гейм българките отново не бяха на ниво и той премина през пълна доминация на Канада. Съперничките ни надделяха с 25:15 и спечелиха двубоя.


Видяно 8 пъти

Автор

Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.