Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Крадците са счупили челюстта на Обамеянг

0
Пиер-Емерик
Снимка: lap.bg

Нападателят Пиер-Емерик Обямеянг е със счупена челюст след обира в дома му в Кастелдефелс в близост до Барселона преди няколко дни. В къщата на футболиста на каталунците са нахлули няколко въоръжени мъже, докато той е бил вътре със семейството си. Играчът е опитал да защити жена си, която опитвала да включи алармата, когато е бил ударен с метален предмет в областта на брадичката и това е довело до счупването.

Задигнатите вещи след обира се оценяват на 700 000 евро. Припомняме, че Обамеянг беше ограбен и на 17 юли, когато не се намираше у дома със семейството си. Тогава щетите възлизаха на 1,5 милиона евро. 

Очаква се габонският национал да е извън терена около три седмици заради леката фактура. Независимо от това на дневен ред остава вариантът за продажбата на Обамеянг на Челси, като всичко трябва да се реши в следващите часове, тъй като трансферният пазар затваря утре вечер.


Видяно 14 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.