Контузия вади Джейми Варди от строя за два месеца

0
джейми варди лестър

Тежки новини сполетяха феновете на Лестър. Нападателят на „Лисиците“ Джейми Варди ще отсъства още два месеца заради травма в задното бедро. Новината обяви мениджърът на отбора Брендън Роджърс.

Варди получи контузията по време на мача срещу Ливърпул в края на декември, който „сините“ спечелиха с 1:0. Първоначалните прогнози бяха англичанинът да пропусне срещите на Лестър през месец януари, но последните прегледи и снимки са показали, че контузията е по-сериозна и ще трябва по-дълго лечение и рехабилитация, за да може №9 да се върне на терена. Очакванията са футболистът да се завърне в игра в начачалото на месец март.

Роджърс все пак успокои, че таранът няма да се подлага на операция, която би го извадила от строя за още по-дълъг период. През настоящия сезон Варди взе участие в 22 срещи на Лестър във всички турнири и отбеляза 11 попадения.

Видяно 11 пъти
Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.