Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Коментаторът на мача на Ботев направи огромен гаф

0
Тодор Неделев
Стопкадър: Диема Спорт

Коментаторът на мача Ботев – ЦСКА 1948 в Пловдив направи огромен гаф в самия край на първото полувреме. Тогава след първия гол на домакините камерата показа Тодор Неделев и известния бивш играч на „канарчетата“ Трифон Пачев, които бяха във видимо добро настроение след гола от дузпа на Антоан Бароан.

Незнайно защо обаче коментаторът се изцепи в ефир: Тодор Неделев видяхме и Атанас Пашев също така, следящи отблизо домакинските изяви на „канарчетата“. В случая е без значение, че Пашев изобщо не беше на стадиона. Въпросният журналист, ако познава легендите и още повече тяхната променена с годините визия, е нормално да взема отношение и да припомня на публиката кои са писали историята на любимия им клуб. 


Но, ако не е сигурен в това, което вижда, е по-добре да замълчи, вместо да опитва да покаже колко е компетентен и да впечатли зрителите. Любопитно е също, че една от големите легенди на Ботев Атанас Пашев бе замесен и в друг гаф, но на друг коментатор от същата телевизия, която предава родните двубои. Преди година Пашев награди Неделев по повод неговия юбилеен мач за „канарчетата“, но човекът зад микрофона изобщо не спомена името на легендата.

Дали го направи от незнание или не го разпозна, остава загадка, но при всички случаи не го оправдава, тъй като когато става въпрос за футболни икони на един клуб в кадър, техните имена задължително трябва да се обявяват в ефир. И заради по-възрастните фенове, и заради по-младите поколения. Защото Ботев го е имал, има го и ще го има именно заради такива като Пашев и Неделев.

Видяно 44 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.