Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Кокала посочи конкурентите на Левски за титлата

0
Емил Велев
Снимка: lap.bg

Последният треньор, извел Левски до шампионската титла – Емил Велев, коментира отпадането на тима от Европа и представянето му в родното първенство. Хамрун Спартанс е изцяло от чужденци и мисля, че ни отстрани доста приличен състав. Малко изненадваща обаче беше тази загуба, както и за ръководството, така и за феновете. Може би високите очаквания доведоха до това, че футболистите не можаха да покажат това, на което са способни, каза Велев.

След като дойде Станимир Стоилов, отборът се преобрази и публиката се върна на стадиона. Един привърженик, трябва да помага на любимия си клуб, вече на домашната сцена, но мисля, че ще бъдем сериозен противник на Лудогорец, ЦСКА и ЦСКА 1948, допълни Кокала.

Нямаше как да се случи това преиграване, което поискаха от клуба. Но това не е важното. Важна е реакцията на футболистите, които трябваше да бъдат по-концентрирани в тази ситуация. В Левски целите винаги са шампионска титла и купа, за друго не се говори. Дойдоха добри футболисти и се представят на ниво, каза още Емил Велев.Видяно 21 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.