BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Кой ще заеме поста на Василев като министър на спорта?

0
Министър Радостин Василев
Lap.bg

Министерството на младежта и спорта ще остане без министър. Това стана ясно след изказването на лидера на ИТН Слави Трифонов, който обяви, че оттегля своите министри от настоящото правителство.

Това означава, че сред изтеглените е и Радостин Василев, който оглавява спортното министерство. Василев заема този пост от 13-и декември 2021-а година.

Все още нищо от това не е официализирано, но ако се случи, то управляващата партия ще трябва да търси нов министър на спорта. Вече се заговори, че един от вариантите е Димитър Бербатов, който имаше разговори за поста и преди да бъде назначен Радостин Василев.

Вероятността бившият голмайстор на националния отбор да заеме поста обаче е минимална. Дори има по-голяма вероятност Василев да остане, отколкото Бербо да оглави спортното министерство. Все пак управляващата партия вече е обсъдила няколко варианта, като идеята с Бербатов е по-скоро с ПР цел.


Видяно 63 пъти

Автор

Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.