Клуб от Втора лига обяви фалит

0
Добруджа
Снимка: lap.bg

Клуб от Втора лига се отказа от участие в новото първенство, въпреки че има традиции. На футболистите на Добруджа снощи им е било казано, че отборът няма да участва във втория ешелон и се разпуска поради безпаричие. Всички играчи са свободни да си търсят нови отбори.

Новината дошла като гръм от ясно небе за треньора Радослав Боянов и неговите подопечни, които се надявали да се представят добре през новия сезон. След като ръководството, обаче ги информирало за решението си, те вече се на борсата, научи Nostrabet. 

Поради тази причина бе отложена и днешната контрола с Пирин в Несебър.

Отказването на Добруджа означава, че във Втора лига остават 15 отбора. Засега не е ясно дали Добруджа ще участва и в първенството на Трета лига – Североизточна група. Това е възможно да стане на олимпийския принцип и само с юноши на клуба. В противен случай Добруджа няма да има мъжки отбор през новия сезон във Втора или Трета лига.

Видяно 50 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.