Клуб напуска Втора лига

0
Нефтохимик
Снимка: lap.bg

Втора лига остава с един отбор по-малко, тъй като Нефтохимик ще бъде обявен в несъстоятелност. Ако буквално в последния момент не се случи невиждано чудо, след дълго ходене по мъките, изглежда най-накрая ще се стигне до неизбежното при управлението на клуба от Анелия Златкова.

Днес се е провел Съвет на директорите на Нефтохимик и на него зелените шефове са взели решение клубът да бъде обявен в несъстоятелност. По програма бургазлии трябва да приемат Марек в мач от 17-ия кръг на Втора лига. Двубоят трябва да се проведе в неделя от 14,30 часа в Бургас. Такава среща обаче няма да има.

Школата също се разпуска. Така някогашното страшилище за всички у нас по всичко изглежда ще преустанови своето съществуване. Тъжно и жалко, но факт, пишат колегите от Котаспорт.

Нефтохимик е дал на родния футбол големи имена, сред които Димитър Димитров-Херо, Тодор Янчев, Митко Трендафилов, Георги Чиликов, Малин Орачев и много други.

Видяно 52 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.