Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Клоп не остана доволен от идеята за Мач на звездите в Англия

0
юрген клоп ливърпул

Старши треньорът на Ливърпул Юрген Клоп коментира изказването на новия шеф на Челси за въвеждане на Мач на звездите в английската Висша лига. Тод Боели, който придоби основния пакет акции на лондончани, вмъкна идеята за двубой между севера и юга по подобие на мачовете в НБА, НФЛ и НХЛ.

Американското виждане и стратегия на Боели не се харесаха на немския специалист, който е един от най-яростните противници на препълнения график на големите отбори.

„Това беше бързо! Когато намери дата за този мач, да ми се обади. Нещата са напълно различни в Америка. В САЩ имат по четири месеца почивка след всеки сезон и нямат проблем да поиграят малко по време на паузата. Но футболът е нещо съвсем различно.

„Не мисля, че хората биха искали да гледат нещо подобно. Замислете се само – играчи от Манчестър Юнайтед, Ливърпул и Евертън заедно в един отбор, който не е национален. Тук има исторически съперничества, играчите на Юнайтед и Сити заедно, или нашите и тези на Евертън… Как точно би се случило?

„Освен да докараме и Харлем Глоубтротърс“, добави иронично Клоп.

Видяно 8 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.