Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Клауза разкри мечтата на Холанд за Реал (Мадрид)

0
Ерлинг Холанд
Снимка: Twitter

Головата машина на Манчестър Сити Ерлинг Холанд мечтае за Реал (Мадрид) и може още през 2024 година да премине в испанския гранд. Това става ясно от клауза в договора му с „гражданите“, която бе разкрита от някогашния президент на Малага Фернандо Санс.

Според неговата информация в контракта на норвежеца с Манчестър Сити има специална клауза „трансфер в Реал (Мадрид). Според нея европейските клубни шампиони могат да купят Холанд за 200 милиона евро без да се налага да преговарят с английския клуб. Тази клауза обаче е само за „белия балет“, а всеки друг кандидат ще трябва да води разговори с шефовете на Сити

„Не знам каква е точно сумата, но знам, че е облагодетелстван само Реал Мадрид“, обяви Санс.

След разкритията му от вестник „Марка“ обявиха, че при трансфер през лятото на 2024 година Реал трябва да плати 200 милиона, а при закупуване през лятото на 2025 година – 175 милиона.

Видяно 4 пъти

Автор

Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.