Кирил Вангелов: Харесва ми футбола на Левски

0
Левски
Снимка: lap.bg

Бившият футболист на Левски Кирил Вангелов изрази задоволство от продукциите на отбора под ръководството на Станимир Стоилов.

„Харесва ми как играе Левски при Мъри. Във всичките му четири мача досега се видяха хубави неща. Особено след втория гол на Лудогорец, когато ги притиснахме 20-30 минути, аз отдавна не бях виждал Левски да играе така атакуващо и да надиграва безапелационно шампиона на България“, заяви за Nostrabet Вангелов.


„Левски не само живна при Мъри, а има и мисъл, и идея в играта си. Първата победа под ръководството на Стоилов е въпрос на дни. Тя ще е срещу столичния Локомотив след паузата в първенството. Двубоят е на „Васил Левски“,  но Левски ще се чувства като у дома си, тъй като ще бъде подкрепен от над 10 000 левскари. Оттук нататък пътят за моя роден клуб е само нагоре“, каза още Кирил Вангелов, който преди 30 години като капитан на Левски вдигна Купата на България. Тогава сред неговите съотборници при „сините“ беше и Станимир Стоилов.

Видяно 235 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.