Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Кирил Ивков: Дано Левски ликува в неделя

0
Левски
Снимка: lap.bg

Eдна от най-големите легенди на Левски – Кирил Ивков, призна, че не е спокоен за финала за Купата на България с ЦСКА в неделя. „Когато играят Левски и ЦСКА, всичко може да се случи и предварително не може да се каже кой ще спечели. Не бях спокоен, когато участвах в това дерби, не съм спокоен и откакто го гледам отстрани“, заяви за Nostrabet Ивков.

„Много често сме ставали свидетели как победител в този мач е излизал отборът, който не е в по-добро състояние. Така че, когато един срещу друг са Левски и ЦСКА, нищо не се знае. Като левскар е нормално да се надявам да ликуваме в неделя с трофея“, допълни Ивков.


„Двата отбора имат спортно-технически достойнства и ще се радвам, ако покажат добър футбол, за да оправдаят големия интерес към финала и го превърнат във футболен празник. Все пак за първи път от години ще има толкова много хора на стадиона на това дерби. Искам също да заявя, че съм удовлетворен от това, което се случва в Левски тази пролет – и като игра и резултати, и като идеи от страна на ръководството за управлението на клуба. Дано е поставено началото на един успешен във всяко едно отношение Левски в близко бъдеще“, завърши Кирил Ивков.

Със синия екип бившият защитник е ставал по четири пъти шампион и носител на Купата на съветската армия, която впоследствие е призната за Купа на България.


Видяно 160 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.