Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Кирчо, ти си велик спортист и смел човек

0
Кирил
Снимка: Българска федерация по борба

Кирил Милов не успя да вземе реванш от Артур Алексанян за загубата във финала на световното преди четири години, но това второ сребро от най-големия спортен форум е безценно за нашия борец и ще остане специално постижение за него, каквито и медали да вземе оттук нататък в кариерата си. А такива безспорно нашият борец ще печели в бъдеще, тъй като има нужната класа, качества и самочувствие, за да сбъдва спортните си мечти.

Това второ място в Белград за Кирил е триумф на духа, на волята, на характера, мъжеството и спортното майсторство. Помислете само. Какъв спортист и човек трябва да си, след като си загубил баща си дни преди най-важното изпитание в живота си, но си намерил сили в себе си, не само да превъзмогнеш мъката и скръбта, а и да се представиш на най-високо ниво и да оправдаеш високите очаквания към теб.

Кирил Милов го постигна, защити по категоричен начин своята лична репутация и тази на българската борба, и показа защо България е имала, има и ще има слава на тепиха. Това, което Кирил направи, ни кара да се гордеем, че сме българи и да вярваме, че сме способни да успяваме, защото сме кадърни, упорити и всеотдайни.

Това сребро на този български юнак е с цената на злато и той за пореден път доказа защо е пример за подражание на младите борци и всички българи, които искат да се реализират в спорта и живота. 

Кирчо, ти си велик спортист и смел човек. Ти си голям мъж. Респект и огромни комплименти към теб. Благодарим ти.


Видяно 17 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.