Кери: Останах в ЦСКА, за да вдигна титлата

0
Греъм Кери
Снимка: lap.bg

Греъм Кери призна, че е планирал да се прибере у дома през изминалато лято, но е получил предложение за нов договор за един сезон от ЦСКА. Ирландецът приел да остане, тъй като иска да върне шампионската титла на „Армията“.

„Беше страхотно да помогна на клуба да спечели първия си голям трофей от пет години и това е една от основните причини да дойда тук – искам да спечеля шампионата и купи. Всичко се случи по странен начин през лятото, защото тръгнах да се прибирам най-вече заради децата ми. Клубът ме помоли да подпиша за още една година точно преди финала за купата и след като го обсъдих с моето семейство, заедно решихме, че това е най-добрият избор“, каза Кери.

„Получих възможност да играя европейски футбол още един сезон и наистина искам да помогна на ЦСКА да спечели първенството. В България играя по 35-40 мача годишно, а не 50-60 както в Англия. Това ще ми помогне да удължа кариерата си с една година, а също ще ми помогне и в бъдеще, когато се надявам да стана треньор“, заяви още Греъм Кери, който е сред най-силните футболисти на „червените“ тази есен.

Видяно 30 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.