Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Каре слависти викаше за ЦСКА срещу Базел

0
ЦСКА
Lap.bg

Четирима футболисти на Славия бяха на Националния стадион „Васил Левски“ да гледат на живо победата на ЦСКА над Базел с 1:0. Карето на другия столичен тим беше предвождано от големия фен на „червените“ Светослав Вуцов, който е от видна левскарска фамилия.

Той беше заел мястото си в сектор „А“ със своите съотборници Тони Тасев, също голям фен на „армейците“, Георги Вълчев и Радослав Кирилов, спряган за трансфер в Борисовата градина.

По трибуните можеха да се видят още любопитни лица, сред които треньорът Милен Радуканов, който взе Купата с ЦСКА през 2011 година и последната Суперкупа в клубната витрина (същото лято).

За ЦСКА от „Васил Левски“ стискаше палци и настоящият треньор на Банско – Борис Галчев, който все още е сред любимците на „червена“ България. Своите места бяха заели и клубните легенди Димитър Пенев, Димитър Якимов, Петър Жеков и Джони Велинов, които пътуват навсякъде в чужбина с отбора.

Видяно 18 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.