Капитанът на Сутиеска се закани на Лудогорец

0
Сутиеска
Снимка: Twitter

Капитанът на Сутиеска се закани на Лудогорец преди двата мача между двата тима от първия предварителен кръг на Шампионска лига. „Веднъж вече направихме европейско чудо. Слован също беше голям фаворит срещу нас преди три години. Ако някой има право да вярва и да се надява, това сме ние“, каза Владан Гилиен, вратарят на Сутиеска.

„Имахме труден жребий, най-трудният. Може би само Ференцварош беше на същото ниво като Лудогорец от отборите, които можехме да срещнем. Безмислено е обаче да мислим повече за това, отиваме в България, за да играем добре и да постигнем удобен резултат преди реванша. Жалко, че не играем в Никшич, стадионът щеше да бъде пълен, атмосферата щеше да бъде страхотна“, допълни Владан.

„Гледах ги срещу Ференцварош, вижда се, че са добър отбор, въпреки че загубиха. Гледахме и други мачове, предстои подробен анализ. Качествени са, много бързи, халфовата им линия също е мощна и няма съмнение, че ще бъдем подложени на изпитание“, допълни Гилиен.

„Няма да ходим в Разград на екскурзия, няма да загубим. Ще дадем всичко от себе си срещу Лудогорец. Шампионска лига е приоритет и всичките ни мисли са насочени към тези двубои“, завърши 32-годишният вратар.

Видяно 23 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.